Fest & kurs

”I början av oktober 2013 firade vi vår mammas 70-års dag på Kroksta Gård. Släkt och vänner från Norge och Sverige anlände på fredag eftermiddag och stannade hela helgen. Vi bodde i vackra och hemtrevliga rum och vi blev väl omhändertagna av de trevliga värdinnorna som både såg till att vi stortrivdes och blev serverade en massa god mat! Badet i den vedeldade badtunnan under stjärnklar himmel blev en höjdpunkt och helgen blev ett härligt minne för livet! Jag hoppas att vi får tillfälle att besöka er igen.”

Carina med familj, Borås
"Vi hade en fantastisk kurshelg på vackra Kroksta Gård. De öppna 
fälten och den fina naturen kring gården gav en vilsam stämning och trots intensiva lektioner kändes det nästan som semester." 

Hillevi. Kurs i personlig utveckling och mediumskap, MariaTherese Bohman Agerhill

Fest

Kroksta Gård är den perfekta platsen för sällskap och umgänge. De hemtrevliga, rymliga husen inbjuder till många sorters sammankomster såsom möhippor, svensexor, släktmiddagar eller umgänge med vännerna. Hos oss har ni den unika möjligheten att disponera Mangården eller Huset Bror August helt för er själva!

Ni kan välja att hyra Bror August-huset, laga all mat tillsammans, beställa egen catering eller boka en matlagningskväll tillsammans med Johanna & Mat (www.johannaochmat.se). Då lagar ni en trerättersmiddag bestående av ekologiska och närproducerade råvaror och avnjuter sedan skapelsen framför den sprakande elden i öppna spisen.

För dem som vill sätta lite extra guldkant på festligheterna rekommenderar vi någon av våra trevliga aktiviteter. Vad sägs om bad i vedeldad tunnan?

Kurs

Välkommen att hålla din kurs på vackra Kroksta Gård! Endast 12 kilometer från Uppsala och med regelbunden busstrafik finner du denna stillsamma lantidyll. Här sover deltagarna gott i sköna sängar och hämtar inspiration från naturen och den sköna lantluften. Ni har ett hus alldeles för er själva med personliga sovrum, hemtrevliga sällskapsrum, tillgång till fullt utrustat kök, samt konferensutrustning. Varför inte avsluta kursen med bad i den vedeldade tunnan i trädgården?

Vänligen kontakta oss för information om priser, tillgänglighet, upplägg m.m.