Konferera

På Kroksta Gård sitter ni lugnt och ostört och har ett helt hus alldeles för er själva! Den rogivande, idylliska atmosfären gör att ni kan fokusera på målet med ert möte samtidigt som ni trivs och finner välbehag på gården. Hos oss ingår lokalen i priset och där finns alltid vatten, mineralvatten, frukt samt gammaldags karameller att förtära.

Vid förfrågan skickas offert, menyförslag, tider och upplägg samt viktig information i pdf-format. Om ni har egna önskemål eller frågor rörande er konferens så tveka inte att höra av er.

Söker ni efter någon trevlig aktivitet eller är ni i behov av föreläsare? Vi har samlat ett antal aktiviteter med välbefinnande & glädje som utgångspunkt och tack vare våra föreläsares breda erfarenhet kan de bidra på många områden. Läs mer om dessa längre ner på denna sida.
Vi har två rum för konferenser och möten.
I Mangårdens Allmogerum finns plats för 4-8 personer. Här finns tillgång till whiteboard, blädderblock, WiFi/trådlöst internet samt anteckningsblock och pennor.
I Huset Bror August ligger vår större konferenssal Gamla matsalen. Här kan ni en ruggig dag arbeta medan den värmande och sprakande elden från öppna spisen i bakgrunden. Bekvämast sitter ett sällskap om cirka 8-16 personer. Ni har tillgång till konferensutrusning med projektor, duk, WiFi/trådlöst internet, whiteboard, blädderblock samt anteckningsblock och pennor.

Dagkonferens

•   Välkomstkaffe med smörgås
•    Lunch med mat från restaurang Hambergs. Serveras med hårt 
     bröd & ost, mineralvatten, kaffe/thé, samt chokladbit
•    Eftermiddagskaffe med hembakt kaffebröd

Konferens med övernattning

Dag 1:
• Välkomstkaffe med smörgås
•   Lunch med mat från restaurang Hambergs, hårt bröd & ost, mineral   
    vatten, kaffe/thé, samt chokladbit
•   Eftermiddagskaffe med hembakt kaffebröd
•   Middagsbuffé med mat från restaurang Hambergs, Krokstas egna 
    efterrätt
Dag 2:
•    Krokstas ekologiska lantfrukost
•    Förmiddagskaffe med hembakt kaka
•    Lunch med mat från restaurang Hambergs, hårt bröd & ost, 
     mineralvatten, kaffe/thé, samt chokladbit
•    Eftermiddagskaffe med hembakt kaffebröd

Aktiviteter i samband med konferens

• Vedeldat utebad
En väl förtjänt avslutning på en produktiv dag! I vår relaxavdelning med bastu kopplar ni av till lugn musik, läskande dryck & snacks. I vår lummiga trädgård banar marshallerna väg mot den rykande badtunnan och
doften av cederträ fyller era sinnen.
•   Matlagningsaktivitet (minst 8 personer)
En kreativ, lärorik och minnesvärd upplevelse! Tillsammans med Johanna från Johanna & Mat lagar ni en god trerättersmiddag bestående av ekologiska och lokalproducerade varor. Skapelsen avnjutes i vår vackra matsal framför den öppna spisen.
•    Föreläsningar
Genom vår samarbetspartner Leif Fromm kan vi erbjuda våra konferensgäster föreläsningar kring ledning, målstyrning inköp och logistik. Leif har en bred erfarenhet av organisations- och ledarutveckling. Leif har en bakgrund som yrkesofficer, och har arbetat med inköp och logistik i bl.a. Dagab, Rusta och andra större organisationer.

”Ett unikt koncept som erbjuder både avskildhet på landet och närhet till stan. Istället för att mötas av en hög ljudnivå och sorlande i matsalen som man brukar göra på vanliga konferensanläggningar var det tyst och lugnt. Helt underbart att kunna reflektera mellan arbetspassen. Och de var supergoa tjejerna som gjorde det där lilla extra och var serviceinriktade på ett genuint sätt, vi kommer gärna tillbaka!"

Ledningsgruppen för Swedbank Uppsala

"Vi sökte någonting utöver det vanliga till vår företagskonferens. En plats för både aktivitet och reflektion. Kroksta Gård överträffade alla våra förväntningar. Stället är varmt välkomnande med en sorts rustik charm. Med få störningsmoment fick vi mycket uträttat. Jag kan varmt rekommendera Kroksta Gård."

Joakim Strignert
Head of Marketing & Sales
Mindsnake AB"